Adalberto și Miranda Hawkins s-au căsătorit în 2020 și au un băiat, Enzo. Adalberto s-a născut și a crescut în Columbia. Are o diplomă în Finanțe și Business Internațional. Fiind la pregătire de ucenicizare cu YWAM în 2014 el a simțit chemarea lui Dumnezeu de a fi misionar în Franța. S-a mutat acolo în 2014 și a făcut masterul în management hotelier. 

Miranda s-a născut în Pittsburgh și are o diplomă în asistență socială. În 2019 s-a mutat la Paris ca și misionară full-time, lucrând cu refugiați și cei în căutare de azil. În anii petrecuți în Paris ei au lucrat în principal cu refugiați și victimele traficului sexual. 

Au început să aducă echipe de Francezi în România pe termen scurt în 2021, și s-au mutat aici full-time în Ianuarie 2023. Ei sunt pasionați de vestirea Evangheliei și de cum să îi învețe pe oameni să-L urmeze pe Hristos, dar doresc și să echipeze alți misionari ca să meargă cu Evanghelia la cei pierduți. Speră să încurajeze mai mulți tineri să descopere misiunea în anii următori și să susțină misionarii locali pe teren prin ucenicizare și pregătire de lideri. La acest moment ei sunt manageri la Poarta Oilor (tabăra YFC România). Pe termen lung vor să extindă lucrarea lor de antitrafic și în România. 

Când nu lucrează sau slujesc, lui Adalberto îi place să studieze teologia și să se dea cu skateboardul, iar Mirandei îi place să gătească și să se joace cu cățelul lor.