Echipa

JP & Ely Longeron2023-12-11T11:02:29+00:00
JP & Ely Longeron

JP & Ely Longeron

Director național - Târgu Mureș

JP (Jean-Philippe) este Francez și soția lui Ely (Elisabeta) este Româncă. Ei au patru băieți: Nathan, Elias, Joel și Nehemiah. JP conduce YFC România din 2011. 

Pasiunea lor este să inspire, să pregătească și să trimită lucrători români cu tinerii care să vestească Evanghelia în România. Mai multe informații la: https://jpely.eu/en

Adalberto & Miranda Hawkins2023-12-11T11:04:20+00:00

Adalberto & Miranda Hawkins

Managerii complexului Poarta Oilor - Sibiu

Adalberto și Miranda Hawkins s-au căsătorit în 2020 și au un băiat, Enzo. Adalberto s-a născut și a crescut în Columbia. Are o diplomă în Finanțe și Business Internațional. Fiind la pregătire de ucenicizare cu YWAM în 2014 el a simțit chemarea lui Dumnezeu de a fi misionar în Franța. S-a mutat acolo în 2014 și a făcut masterul în management hotelier. 

Miranda s-a născut în Pittsburgh și are o diplomă în asistență socială. În 2019 s-a mutat la Paris ca și misionară full-time, lucrând cu refugiați și cei în căutare de azil. În anii petrecuți în Paris ei au lucrat în principal cu refugiați și victimele traficului sexual. 

Au început să aducă echipe de Francezi în România pe termen scurt în 2021, și s-au mutat aici full-time în Ianuarie 2023. Ei sunt pasionați de vestirea Evangheliei și de cum să îi învețe pe oameni să-L urmeze pe Hristos, dar doresc și să echipeze alți misionari ca să meargă cu Evanghelia la cei pierduți. Speră să încurajeze mai mulți tineri să descopere misiunea în anii următori și să susțină misionarii locali pe teren prin ucenicizare și pregătire de lideri. La acest moment ei sunt manageri la Poarta Oilor (tabăra YFC România). Pe termen lung vor să extindă lucrarea lor de antitrafic și în România. 

Când nu lucrează sau slujesc, lui Adalberto îi place să studieze teologia și să se dea cu skateboardul, iar Mirandei îi place să gătească și să se joace cu cățelul lor.

Adi Ognean2023-12-11T11:05:09+00:00
Adi Ognean

Adi Ognean

Manager financiar - Târgu Mureș

Adi face parte din Biroul Național și asistă echipa prin administrarea Finanțelor lucrărilor misionare. El ajută de asemenea în multe lucrări din umbră, ca să se asigure ca partea practică a misiunii este bine organizată. 

El este implicat într-o biserică din Târgu Mureș unde slujește cu darurile date de Domnul. Cu ajutorul Lui, el conduce un grup de studiu Biblic pentru creștinii doritori. El vrea sa vadă ucenici dedicați Domnului Isus și cât mai mulți Creștini care să devină părinți spirituali pentru generația de acum sau cea viitoare.

Jenci & Emese Nagy2023-12-08T14:06:42+00:00

Jenci & Emese Nagy

Membrii Echipei de sprijin & Manager administrativ - Târgu Mureș

Jenci și Emese sunt maghiari născuți în România. Casa lor din Livezeni, de lângă Târgu-Mureș, este plină de viață datorită fiicelor lor Éva și Johanna și a multor vizitatori pe care ei îi găzduiesc.

„Dream Guesthouse” este o slujire prin care oaspeții se pot bucura de găzduire gratuită: jenciandemke.wixsite.com/guesthouse

Jenci și Emese au pe inimă unitatea între creștini și își doresc să faciliteze împărăția Lui prin tot ceea ce fac, folosind experiența lor pe câmpul de misiune.

Phil & Scottie Rice2023-12-08T12:09:41+00:00
Phil & Scottie Rice

Phil & Scottie Rice

Coordonatori training - București

Phil și Scottie Rice slujesc în lucrarea cu tinerii de aproape 25 de ani. La scurt timp după ce s-au cunoscut, au început sa fie voluntari în lucrarea cu tinerii la Biserica Baptistă High Pointe în Austin, Texas în 1998.

După ce s-au căsătorit s-au mutat în Louisville, Kentucky ca Phil să meargă la facultate să studieze Lucrarea cu tinerii. Acolo familia lor s-a dublat prin fii lor Brady și Caleb. În acest timp Phil a lucrat un an la Biserica Baptistă Graceland și apoi s-a mutat la Biserica Baptistă Shively ca și stagiar pentru pastorul de tineret, timp de doi ani. După acesta a devenit pastorul de tineret acolo timp de șapte ani. În această poziție a obținut Master în Misiologie și apoi au căutat să devină misionari full-time. 

Phil pregătește lideri de tineret în întreaga lume de 10 ani. Familia Rice slujește în București, România din 2014.

Ștefan & Emilia Grancea2023-12-08T12:15:47+00:00

Ștefan & Emilia Grancea

Conducători lucrare YFC - Augustin & Ormeniș

Ștefan și Emilia lucrează cu comunitatea romă din diferite sate din apropierea Brașovului (Augustin și Ormeniș) și au trei copii: Matei, Seth și Abigail. Dumnezeu i-a chemat să lucreze cu copiii și adolescenții aflați în situații de risc dintr-o zonă săracă, în care dragostea pentru copii și educația acestora lasă de dorit. Mărturia lor personală și experiența cu Dumnezeu i-a ajutat să înțeleagă suferința prin care trec unii dintre acești adolescenți, motiv pentru care sunt dedicați să facă tot ce le stă în puteri pentru a vesti Evanghelia acestor copii.

Sorin & Mihaela Mihalache2023-12-08T12:26:00+00:00
Sorin & Mihaela Mihalache

Sorin & Mihaela Mihalache

Conducători lucrare YFC - Brătășanca

Sorin și Mihaela locuiesc în Brătășanca (Ploiești) și au împreună o fetiță pe nume Miriam.

În anul 2009 au simțit chemarea să ducă Evanghelia în mijlocul tinerilor din localitate, și au început printr-un festival de muzică și artă creștină. Domnul a făcut ca la acest eveniment să-l cunoască pe Myung Soo și de aici, pas cu pas a început o frumoasă prietenie cu YFC.

În prezent slujesc în Brătășanca și Moreni și conduc programe săptămânale, evenimente și tabere pentru copii și tineri. În biserica locală Sorin predă lecții de instrumente și echipează și încurajează adolescenții să-și folosească talentele și abilitățile pentru împărăția lui Dumnezeu, iar Mihaela este implicată în Școala Duminicală.

Zoltán & Csilla Schuller2023-12-08T12:28:31+00:00

Zoltán & Csilla Schuller

Conducători lucrare YFC - Târgu Mureș

Zoli și Csilla Schuller au trei copii: Abigél, Dániel și Naomi. Zoli a fost crescut într-o familie de necreștini. În timp ce era în armată, Dumnezeu l-a chemat printr-un soldat creștin. După ce L-a primit pe Hristos în viața lui, a început să lucreze ca lider de tineret și a cunoscut-o pe viitoarea lui soție, Csilla. 

După ce s-au căsătorit, au continuat să slujească împreună ca și lideri de tineret, conform cu chemarea primită de la Dumnezeu. Acum lucrează amândoi full-time cu YFC România. “Ne place sa Îl slujim pe Dumnezeu full-time printre tineri pentru ca noi credem cu putere că au nevoie să Îl cunoască pe Hristos, ca El să le influențeze viețile.”

David & Rebeca Clinkscales2023-12-08T12:34:28+00:00
David & Rebeca Clinkscales

David & Rebeca Clinkscales

Conducători lucrare YFC - Slatina

David și Rebeca sunt o familie de misionari mixtă, Americani-Români, care slujesc în Sudul României. 

Au fost implicați în lucrare mai toată viața, în diferite capacități, atât în România, cât și în America. Lucrează cu YFC România din 2019, cu tineri și copii între 6 și 19 ani, conducând cluburi, tabere, clase, afterschool, și fiind implicați în multe alte domenii de lucrare ale bisericii locale din Slatina, județul Olt. Pentru a cunoaște mai multe despre lucrarea lor, puteți vizita acest website:  http://hopeforslatina.weekly.com.

Robi & Enci Szederjesi2023-12-08T12:43:01+00:00

Robi & Enci Szederjesi

Lucrător de tineret & Voluntar YFC - Târgu Mureș

Enci s-a alăturat slujirii care este condusă de cuplul Schuller în anul 2020. De atunci și Robi este implicat în misiune ca și voluntar.

Când Enci era adolescentă, a ajutat la diferite evenimente de slujire a tinerilor și întâlniri ale bisericii. Atunci a realizat că viața este mai mult decât satisfacerea așteptărilor (cum ar fi absolvirea școlii, universitatea, căsătoria, a avea copii etc.) și s-a gândit serios să-L slujească pe Domnul într-un câmp de misiune.

Când a devenit voluntară la slujirea de tineret YFC Târgu Mureș, ea încă lucra în domeniul sănătății, iar după șase luni de voluntariat, Domnul i-a arătat că acum este momentul să se dedice și și-a amintit ce hotărâse să facă când era încă adolescentă. 

„M-am îndrăgostit de slujire și am decis că aș dori să o fac oficial și cu normă întreagă. Vreau să o transform într-un stil de viață pentru că văd sensul, rezultatele și binecuvântarea atunci când ascult de Dumnezeu și Îi slujesc!”

Szilárd Mogyorosi2023-12-08T13:04:38+00:00
Szilárd Mogyorosi

Szilárd Mogyorosi

Lucrător de tineret - Târgu Mureș

Szili este un tânăr originar maghiar născut în România. După întoarcerea sa la Dumnezeu, pe măsură ce căuta din ce în ce mai mult scopul lui Dumnezeu pentru viața lui, s-a apropiat din ce în ce mai mult de chemarea lui Dumnezeu pentru el. Inima lui este să slujească prin muzică de închinare și, deși a lucrat ca muzician în multe domenii și a slujit în biserici, abia acum își începe slujirea ca lucrător misionar cu normă întreagă. Se simte provocat de acest nou capitol din viața lui și îi este recunoscător lui Dumnezeu pentru chemare. Sa alăturat echipei Schuller Zoli & Csilla și Szederjesi Enci & Robi la YFC Târgu Mureș, unde pe lângă evanghelizare și conducere spirituală, principalele sale sarcini sunt leadership în închinare și formarea tinerilor în acest domeniu.

„Ca lider de închinare, mă simt acasă în slujirea lui Dumnezeu și vreau să împărtășesc puterea transformatoare a acestui lucru cu alții. Și, deși simt că există multe domenii de creștere în viața mea, vreau să cresc în credință și ascultarea în primul rând ca instrument al lui Dumnezeu”.

 

Eric (Myung Soo) MERCHIE2023-12-08T13:15:10+00:00

Eric (Myung Soo) MERCHIE

Fondatorul Asociației Tineret pentru Cristos (YFC România) - Hațeg

Myung Soo s-a născut în Coreea de Sud, iar la vârsta de 5 ani a fost adoptat de o familie din Belgia. La 17 ani și-a pus credința în Isus Hristos, iar în 1992 a decis să viziteze România. În 1997 Myung Soo a deschis oficial YFC în România. De-atunci s-a implicat constant în YFC România (ca și Director Național, mai apoi ca membru al Consiliului, ca lider YFC în Arad, iar în prezent lider YFC în Hațeg). Mai multe informații pe pagina: myungsoo.ro.

Dániel Budai2023-12-08T13:18:44+00:00
Dániel Budai

Dániel Budai

Conducător voluntar de lucrare YFC - Brașov

Daniel locuiește în prezent în Brașov cu soția lui și slujește ca pastor în Biserica Baptistă Maghiară. 

Îi place să petreacă timpul afară, găsește sporturile de iarnă foarte distractive și îi place competiția pe terenurile sportive. Se simte chemat să slujească generației din care face parte, de aceea este implicat în lucrarea cu tinerii pe nivel local și național. Găsește lucrarea cu tinerii foarte captivantă și este fericit să le slujească.

În cuvintele spuse de el: “Văd un potențial extraordinar în anii tinereții și doresc să-mi folosesc timpul cât se poate de bine prin a sluji tinerilor. Văd o oportunitate pentru a face aceasta în cadrul YFC”.

Viorel și Mădălina Crăciun2023-12-08T13:25:36+00:00

Viorel și Mădălina Crăciun

Conducători lucrare YFC - voluntari - Moreni

Familia Crăciun locuiește în orașul Moreni (județul Dâmbovița) din România. Este formată din Viorel, Mădălina și copiii lor Evelina, Naomi, Ruben și Ivan. Împreună se bucură de harul pe care Dumnezeu Îl arată pentru ei și slujesc comunității orașului prin centru creștin Ascendent în colaborare cu YFC România. Viziunea lor este să Îl prezinte pe Isus copiilor, tinerilor și părinților acestora.

Ivan și Adina Goncalves2023-12-08T13:29:42+00:00
Ivan și Adina Goncalves

Ivan și Adina Goncalves

Conducători lucrare YFC - voluntari - Moreni

Trei continente într-o singura familie! Aceasta este Familia De Lima!
Ivan este brazilian, Adina româncă și împreună au o fetiță Thandeka născută în Africa de Sud. Prin providența lui Dumnezeu, ei au făcut din România casa lor după mulți ani de slujire în bisericile din Irlanda și Africa de Sud.
Împreună cu echipa din Moreni și Brătășanca ei duc Evanghelia Domnului nostru Iisus Hristos copiilor și adolescenților de la Centrul Ascendent din Moreni.
Atât Ivan, cât și Adina sunt foarte implicați în slujirea și creșterea bisericii locale din Bratasanca prin: ucenicizare, evanghelizare și creșterea împreună în cunoașterea lui Hristos.
Provocarea lor ca familie este de a-și împărți timpul între slujba seculară a lui Ivan, slujire și timpul de familie.
Ceea ce își doresc ca familie, este ca viața lor să aducă glorie lui Hristos!

Beatrix Panait2023-12-08T13:40:17+00:00

Beatrix Panait

Conducătoare voluntară de lucrare YFC - Oradea

Beatrix Panait este lucrătoare cu tinerii, slujind tinerii maghiari din Oradea. Beatrix este mama lui Lea-Patricia.  Ea este angajată ca și pasionată și dedicată profesoara de engleză, și-i place, de asemenea, ső lucreze în grădina. Îi place ső petreacă timp în fiecare vineri și orice altă ocazie cu tinerii din clubul lor. Scopul ei este să îi conducă la Dumnezeu și să îi ajute să crească în relația lor cu Mântuitorul. Ioan 3:16

Emese Boncidai2023-12-08T13:52:31+00:00
Emese Boncidai

Emese Boncidai

Conducătoare voluntară de lucrare YFC - Zalău

Emese Boncidai este un conducător de tineret maghiar la Zalău. Ea face această slujire împreună cu Levente Farkas, Anna Nagy și Zizi Ilyés.

Emese este mama a 3 copii (Tamara, Jefte, Nátán). În plus, ea îl ajută pe soțul ei prin a face precontabilitate în propria lor companie. Îi place foarte mult să lucreze cu adolescenții ori de câte ori are ocazia. Scopul ei principal este ca cât mai mulți adolescenți să audă Evanghelia. Îi place să citească, să organizeze și să-i ajute pe ceilalți.

Elie & Evelyne Dufour2023-12-08T14:03:05+00:00

Elie & Evelyne Dufour

Îngrijire pastorală, Membrii Echipei de sprijin - Marseille, France

Elie și Evelyne au fost misionari în Africa timp de 15 ani. Elie s-a ocupat de administrație, iar Evelyne a lucrat ca și asistentă medicală și în pregătire de ucenici. După ce s-au întors în Franța, au fost implicați în lucrarea de păstorire timp de 15 ani. Apoi au fost managerii unui hostel Creștin pentru studenții din Marseille.

De când au ieșit la pensie în 2015, au colaborat cu YFC Franța, apoi cu YFC România din 2019. Elie și Evelyne au 3 copii și 8 nepoți.

Go to Top