Echipa

Elie & Evelyne Dufour2020-12-02T09:35:32+00:00
Elie & Evelyne Dufour

Elie & Evelyne Dufour

Grijă pastorală

Timp de 15 ani, Elie și Evelyne au slujit ca misionari în Africa. Elie a lucrat în administrație iar Evelyn în ucenicizare și ca asistentă medicală. Apoi s-au mutat înapoi în Franța, unde au păstorit o biserică timp de 15 ani, apoi au condus o casă creștină pentru studenții din Marsilia încă 6 ani de zile. După pensionare, au colaborat cu YFC Franța și cu YFC România începând din 2019. Au trei copii și opt nepoți.

JP & Ely Longeron2020-12-02T09:38:59+00:00

JP & Ely Longeron

Director Național - Târgu Mureș

JP (Jean-Philippe) este francez iar Ely (Elisabeta) este româncă. Au trei fii, Nathan, Elias și Joel. Sunt implicați și slujesc în YFC România din 2011.
Pasiunea lor este să inspire, să pregătească și să trimită lucrători cu tinerii care să împărtășească Evanghelia în România. Mai multe informații:
jpely.eu.

Thomas & Coralie Gyger2020-12-02T10:49:29+00:00
Thomas & Coralie Gyger

Thomas & Coralie Gyger

Manageri Poarta Oilor - Poarta Oilor, Gârbova

Thomas e inginer iar Coralie lucrător comercial. Sunt elvețieni și au doi copii: Yana și Ilan. Ei au decis să lase în urmă țara și confortul lor pentru a urma chemarea lui Dumnezeu de a se alătura lucrării YFC România în primăvara lui 2020 și de a administra Complexul Poarta Oilor.

Coralie cunoaște satul Gârbova încă din copilărie, deoarece părinții ei au colaborat cu o asociație umanitară din acest sat. Îi place mult să se roage împreună cu oamenii pentru provocările și problemele lor zilnice și vede cum Dumnezeu lucrează activ în viețile lor. Thomas este pasionat de ciclism montan, drumeții și are pe inimă muzica și închinarea.

Ștefan & Emilia Grancea2020-12-02T10:48:54+00:00

Ștefan & Emilia Grancea

Lideri YFC - Augustin (Brașov)

Ștefan și Emilia lucrează cu comunitatea romă din diferite sate din apropierea Brașovului (Augustin și Ormeniș) și au trei copii: Matei, Seth și Abigail. Dumnezeu i-a chemat să lucreze cu copiii și adolescenții aflați în situații de risc dintr-o zonă săracă, în care dragostea pentru copii și educația acestora lasă de dorit. Mărturia lor personală și experiența cu Dumnezeu i-a ajutat să înțeleagă suferința prin care trec unii dintre acești adolescenți, motiv pentru care sunt dedicați să facă tot ce le stă în puteri pentru a vesti Evanghelia acestor copii.

David & Rebeca Clinkscales2020-12-02T10:48:19+00:00
David & Rebeca Clinkscales

David & Rebeca Clinkscales

Lideri YFC - Slatina

David si Rebeca sunt implicați în lucrarea cu biserica și tinerii de zeci de ani, slujind în diferite biserici, locații și culturi. Prin harul Lui, Dumnezeu i-a călăuzit spre YFC România, în Slatina. Ei sunt pasionați de a-i vedea pe tineri întorcându-se la Hristos.

Locuiesc în Slatina din August 2018 și lucrează împreună cu Biserica „Harul” pentru a vesti Evanghelia tinerilor și familiilor lor. Dumnezeu a pus în ei o dragoste deosebită pentru tineri și pentru conlucrătorii lor. Lucrează cu copii și tineri între 6 și 18 ani prin ore de engleză, întâlniri de tineret, tabere și multe altele. Dacă doriți să cunoașteți mai multe despre ce fac ei în Slatina, Oltenia, puteți să-i contactați prin acest website: hopeforslatina.weebly.com

Eric (Myung Soo) Merchie2020-12-02T10:47:51+00:00

Eric (Myung Soo) Merchie

Fondator YFC România & Vicepreședinte al Consiliului Administrativ - Poarta Oilor, Gârbova

Myung Soo s-a născut în Coreea, iar la vârsta de 5 ani a fost adoptat de o familie din Belgia. La 17 ani și-a pus credința în Isus Hristos iar în 1992 a decis să viziteze România. În 1997, Myung Soo a deschis oficial YFC în România. De-atunci s-a implicat constant în YFC România (ca și director național, mai apoi ca membru al Consiliului, apoi lider YFC în Arad iar în prezent lider YFC în Gârbova). Mai multe informații: myungsoo.ro

Zoltán & Csilla Schuller2020-12-02T10:47:03+00:00
Zoltán & Csilla Schuller

Zoltán & Csilla Schuller

Lideri YFC - Târgu Mureș

Zoli și Csilla Schuller au trei copii: Abigél, Dániel și Naomi. Zoli a crescut într-o familie de necreștini. Fiind în armată, Dumnezeu i-a vorbit printr-un prieten soldat. Zoli a răspuns chemării și L-a primit pe Hristos în viața lui, apoi a început să slujească în calitate de lider de tineret și a întâlnit-o pe viitoarea sa soție, Csilla.

Sorin & Mihaela Mihalache2020-12-02T10:46:26+00:00

Sorin & Mihaela Mihalache

Lideri YFC & Organizatori festival „The Kingdom” - Brătășanca (Ploiești)

Sorin și Mihaela au o fiică: Miriam. În 2010 ei au inițiat un festival pentru a vesti Evanghelia prin muzică. După mulți ani de organizare a festivalului, Youth Music Fest s-a transformat acum în „The Kingdom” (thekingdomfestival.ro). 

 

Ambii slujesc în biserica locală din Brătășanca și organizează diferite programe de evanghelizare pentru copii, fete și tineri în general. De asemenea, Sorin predă cursuri de muzică.

Jenő & Emese Nagy2020-12-02T10:45:46+00:00
Jenő & Emese Nagy

Jenő & Emese Nagy

Manager construcții & Asistent administrativ - Târgu Mureș

Jenci și Emese sunt maghiari născuți în România. Casa lor din Livezeni, de lângă Târgu-Mureș, este plină de viață datorită fiicei lor Éva și a multor vizitatori pe care ei îi găzduiesc.

„Dream Guesthouse” este o slujire prin care oaspeții se pot bucura de găzduire gratuită: jenciandemke.wixsite.com/guesthouse

Jenci și Emese au pe inimă unitatea între creștini și își doresc să faciliteze împărăția Lui prin tot ceea ce fac, folosind experiența lor pe câmpul de misiune.

Mark & Adrianna Brown2020-12-02T10:44:15+00:00

Mark & Adrianna Brown

Misionari - Brătășanca (Ploiești)

Mark și soția lui Adrianna sunt misionari din Australia. Și-au descoperit pasiunea pentru lucrarea cu tinerii în cadrul grupului lor local de tineret. Dumnezeu le-a pus pe inima să slujească în România, unde Mark a trăit ca și copil de misionar din 1997 până în 2006. Amândoi au o dorință puternică de a vesti Evanghelia copiilor de toate vârstele.

Adi Ognean2021-10-19T13:15:38+00:00
Adi Ognean

Adi Ognean

Asistent administrativ - Târgu Mureș

Adi face parte de un timp din staff-ul nostru și el lucrează ca ajutor pentru echipele care slujesc pe teren. Este ajutorul lui JP ( Jean-Philippe ) pentru lucrurile care implică acte, partea de administrare și alte operațiuni.

Este implicat într-o biserică din Targu Mures în care slujește acolo prin darul lui Dumnezeu. Cu ajutorul Domnului ține o grupă de studiu biblic pentru creștini doritori.

Este dornic să vadă ucenici dedicați ai Domnului nostru Isus și câți mai mulți creștini care vor deveni părinți spirituali pentru generația actuală sau următoare.

Agathe Mauler2021-10-19T13:20:12+00:00

Agathe Mauler

Misionar - Augustin

Numele meu este Agathe și sunt cetățean Francez. Simt că Domnul mă cheamă să slujesc tinerilor și copiilor.

În 2015 am descoperit misiunea din România. În timpul școli și anilor de studiu l-am slujit pe Domnul în Franța printr-un grup de tineri și am coordonat evenimente creștine în Franța cât și în România prin “Francezi-vorbesc în săptămâna misionara”.

După ce am lucrat un timp ca îngrijitoare pentru persoanele în vârstă, Dumnezeu ma chemat să-l slujesc cu normă întreagă în misiunea din România.

Îmi place să cunosc oameni și să descopăr cultura și pasiunile lor. Îmi place să iau timp pentru a vorbi și ruga împreună cu ei.

Din Martie 2021 sunt în Augustin unde am făcut echipa cu Ștefan și Emilia pentru al sluji pe Dumnezeu și să îi ajut în lucrarea pe care o au cu tineri.

Daniel Budai2021-10-19T13:24:34+00:00
Daniel Budai

Daniel Budai

Lider YFC - Oradea

Daniel locuiește în prezent în Oradea și a început universitatea acolo. Îi place să petreacă timpul afară, găsește sporturile de iarnă foarte distractive și îi place competiția în cadrul unui teren sportiv. Se simte chemat ca să slujească generației din care face parte și de aceea este implicat în lucrarea cu tineri din Biserica Baptista Downtown care este în Oradea. Găsește lucrarea cu tineri foarte captivantă și este fericit ca să le slujească.

În cuvintele spuse de el: “ Văd un potențial extraordinar în ani tinereți și doresc să-mi folosesc timpul cât se poate de bine prin a sluji. Am observat o oportunitate pentru a face aceasta în slujirea YFC”

Benji Vanzo2021-10-19T13:33:26+00:00

Benji Vanzo

Misionar - Brătășanca

Numele meu este Benjamin sunt în vârstă de 20 ani și sunt Francez.

Întotdeauna mi-a plăcut să împărtășesc evanghelia în jurul meu și în special copiilor.

Lucram la școală ca supraveghetor când prietenii din biserică mi-au spus despre YFC România. Am venit pentru o misiune în România prima dată în 2020 și am ajutat timp de trei luni în taberele de vară care erau organizate de YFC România, am simțit atunci că acesta este locul meu. După aceea YFC România m-au abordat pentru a veni din nou pentru o perioadă mai lungă.

Acum sunt în România din Martie 2021, în Brătășanca și am dedicat un an și jumătate pentru ai ajuta pe Sorin și Mihaela în slujirea care o au cu tinerii.

Go to Top