Echipa

JP & Ely Longeron2022-07-15T18:06:58+00:00
JP & Ely Longeron

JP & Ely Longeron

Director Național - Târgu Mureș

JP (Jean-Philippe) este francez iar Ely (Elisabeta) este româncă. Au trei fii, Nathan, Elias și Joel. Sunt implicați și slujesc în YFC România din 2011.
Pasiunea lor este să inspire, să pregătească și să trimită lucrători cu tinerii care să împărtășească Evanghelia în România. Mai multe informații:
jpely.eu.

Adalberto & Miranda Hawkins2022-10-19T09:48:10+00:00

Adalberto & Miranda Hawkins

Echipa de suport - Paris

Adalberto și Miranda Hawkins sunt misionari în Paris, Franța. Ei slujesc în primul rând refugiaților și victimelor traficului sexual. În prezent, trăiesc în comunitate cu noi credincioși din mediul musulman, ucenici zândui în viața de zi cu zi.

Deși sunt pasionați să împărtășească Evanghelia și să-i învețe pe oameni ascultarea de Isus, doresc de asemenea  să echipeze alți misionari să meargă și să atingă pe cei pierduți.

Asta speră să aducă în YFC România. Au condus deja două echipe franceze de tinerii pentru misiune în România; ei speră să încurajeze mai mulți tineri să descopere misiunea în următorii ani și să sprijine misionarii locali prin ucenicizare și pregătire în conducere. Pe termen lung, scopul lor este să-și extindă activitatea pentru combaterea traficului de persoane din România.

Când nu slujesc sau nu lucrează; lui Adalberto îi place să-și petreacă timpul citind teologie și să se dea cu skateboardul, iar Mirandei îi place să gătească și să se joace cu câinele lor.

Jenő & Emese Nagy2022-10-13T07:55:26+00:00
Jenő & Emese Nagy

Jenő & Emese Nagy

Membru al Echipei de Suport & Asistent administrativ - Târgu Mureș

Jenci și Emese sunt maghiari născuți în România. Casa lor din Livezeni, de lângă Târgu-Mureș, este plină de viață datorită fiicelor lor Éva și Johanna și a multor vizitatori pe care ei îi găzduiesc.

„Dream Guesthouse” este o slujire prin care oaspeții se pot bucura de găzduire gratuită: jenciandemke.wixsite.com/guesthouse

Jenci și Emese au pe inimă unitatea între creștini și își doresc să faciliteze împărăția Lui prin tot ceea ce fac, folosind experiența lor pe câmpul de misiune.

Adi Ognean2022-07-15T18:09:47+00:00

Adi Ognean

Asistent administrativ - Târgu Mureș

Adi face parte de un timp din staff-ul nostru și el lucrează ca ajutor pentru echipele care slujesc pe teren. Este ajutorul lui JP ( Jean-Philippe ) pentru lucrurile care implică acte, partea de administrare și alte operațiuni.

Este implicat într-o biserică din Targu Mures în care slujește acolo prin darul lui Dumnezeu. Cu ajutorul Domnului ține o grupă de studiu biblic pentru creștini doritori.

Este dornic să vadă ucenici dedicați ai Domnului nostru Isus și câți mai mulți creștini care vor deveni părinți spirituali pentru generația actuală sau următoare.

Elie & Evelyne Dufour2022-07-15T18:48:16+00:00
Elie & Evelyne Dufour

Elie & Evelyne Dufour

Grijă pastorală

Timp de 15 ani, Elie și Evelyne au slujit ca misionari în Africa. Elie a lucrat în administrație iar Evelyn în ucenicizare și ca asistentă medicală. Apoi s-au mutat înapoi în Franța, unde au păstorit o biserică timp de 15 ani, apoi au condus o casă creștină pentru studenții din Marsilia încă 6 ani de zile. După pensionare, au colaborat cu YFC Franța și cu YFC România începând din 2019. Au trei copii și opt nepoți.

Eric (Myung Soo) Merchie2022-07-15T18:49:54+00:00

Eric (Myung Soo) Merchie

Fondator YFC România & Vicepreședinte al Consiliului Administrativ - Poarta Oilor, Gârbova

Myung Soo s-a născut în Coreea, iar la vârsta de 5 ani a fost adoptat de o familie din Belgia. La 17 ani și-a pus credința în Isus Hristos iar în 1992 a decis să viziteze România. În 1997, Myung Soo a deschis oficial YFC în România. De-atunci s-a implicat constant în YFC România (ca și director național, mai apoi ca membru al Consiliului, apoi lider YFC în Arad iar în prezent lider YFC în Gârbova). Mai multe informații: myungsoo.ro

Ștefan & Emilia Grancea2022-07-15T18:50:41+00:00
Ștefan & Emilia Grancea

Ștefan & Emilia Grancea

Lideri YFC - Augustin (Brașov)

Ștefan și Emilia lucrează cu comunitatea romă din diferite sate din apropierea Brașovului (Augustin și Ormeniș) și au trei copii: Matei, Seth și Abigail. Dumnezeu i-a chemat să lucreze cu copiii și adolescenții aflați în situații de risc dintr-o zonă săracă, în care dragostea pentru copii și educația acestora lasă de dorit. Mărturia lor personală și experiența cu Dumnezeu i-a ajutat să înțeleagă suferința prin care trec unii dintre acești adolescenți, motiv pentru care sunt dedicați să facă tot ce le stă în puteri pentru a vesti Evanghelia acestor copii.

Sorin & Mihaela Mihalache2022-09-27T06:28:10+00:00

Sorin & Mihaela Mihalache

Lideri YFC - Brătășanca (Ploiești)

Sorin și Mihaela au o fiică: Miriam. În 2010 ei au inițiat un festival pentru a vesti Evanghelia prin muzică. După mulți ani de organizare a festivalului, Youth Music Fest s-a transformat acum în „The Kingdom” (thekingdomfestival.ro). 

 

Ambii slujesc în biserica locală din Brătășanca și organizează diferite programe de evanghelizare pentru copii, fete și tineri în general. De asemenea, Sorin predă cursuri de muzică.

Zoltán & Csilla Schuller2022-10-19T08:16:40+00:00
Zoltán & Csilla Schuller

Zoltán & Csilla Schuller

Lideri YFC - Târgu Mureș

Zoli și Csilla Schuller au trei copii: Abigél, Dániel și Naomi. Zoli a crescut într-o familie de necreștini. Fiind în armată, Dumnezeu i-a vorbit printr-un prieten soldat. Zoli a răspuns chemării și L-a primit pe Hristos în viața lui, apoi a început să slujească în calitate de lider de tineret și a întâlnit-o pe viitoarea sa soție, Csilla.

 

Enci & Robi2022-10-28T12:28:43+00:00

Enci & Robi

Echipă YFC - Târgu Mureș

Enci și Robi sunt voluntari în slujirea pentru tinerii, care este condusă de cuplul Schuller. Ei s-au alăturat slujiri din anul 2020.

Când Enci era adolescentă, a ajutat la diferite evenimente de slujire a tinerilor și întâlniri ale bisericii. Atunci, a realizat că viața este mai mult decât satisfacerea așteptărilor (cum ar fi absolvirea școlii, universitatea, căsătoria, a avea copii etc.) și s-a gândit serios să-L slujească pe Domnul într-un câmp de misiune.

Când a devenit voluntară la slujirea de tineret YFC Târgu Mureș, ea încă lucra în domeniul sănătății, iar după șase luni de voluntariat, Domnul i-a arătat că acum este momentul să se dedice și și-a amintit ce hotărâse să facă când era încă adolescentă. 

„M-am îndrăgostit de slujire și am decis că aș dori să o fac oficial și cu normă întreagă. Vreau să o transform într-un stil de viață pentru că văd sensul, rezultatele și binecuvântarea atunci când ascult de Dumnezeu și Îi slujesc!”

 

Daniel Budai2022-10-12T14:30:12+00:00
Daniel Budai

Daniel Budai

Lider YFC - Brașov

Daniel locuiește în prezent în Brașov cu soția sa și slujește ca pastor în Biserica Baptistă Maghiară. 

Îi place să petreacă timpul afară, găsește sporturile de iarnă foarte distractive și îi place competiția în cadrul unui teren sportiv. Se simte chemat să slujească generației din care face parte și de aceea este implicat în lucrarea cu tineri pe nivel local și național. Găsește lucrarea cu tineri foarte captivantă și este fericit să le slujească.

În cuvintele spuse de el: “ Văd un potențial extraordinar în ani tinereți și doresc să-mi folosesc timpul cât se poate de bine prin a sluji. Am observat o oportunitate pentru a face aceasta în slujirea YFC”

David & Rebeca Clinkscales2022-10-19T08:28:14+00:00

David & Rebeca Clinkscales

Lideri YFC - Slatina

David si Rebeca sunt implicați în lucrarea cu biserica și tinerii de zeci de ani, slujind în diferite biserici, locații și culturi. Prin harul Lui, Dumnezeu i-a călăuzit spre YFC România, în Slatina. Ei sunt pasionați de a-i vedea pe tineri întorcându-se la Hristos.

Locuiesc în Slatina din August 2018 și lucrează împreună cu Biserica „Harul” pentru a vesti Evanghelia tinerilor și familiilor lor. Dumnezeu a pus în ei o dragoste deosebită pentru tineri și pentru conlucrătorii lor. Lucrează cu copii și tineri între 6 și 18 ani prin ore de engleză, întâlniri de tineret, tabere și multe altele. Dacă doriți să cunoașteți mai multe despre ce fac ei în Slatina, Oltenia, puteți să-i contactați prin acest website: hopeforslatina.weebly.com

Thomas & Coralie Gyger2022-07-15T18:55:49+00:00
Thomas & Coralie Gyger

Thomas & Coralie Gyger

Manageri Poarta Oilor - Poarta Oilor, Gârbova

Thomas e inginer iar Coralie lucrător comercial. Sunt elvețieni și au doi copii: Yana și Ilan. Ei au decis să lase în urmă țara și confortul lor pentru a urma chemarea lui Dumnezeu de a se alătura lucrării YFC România în primăvara lui 2020 și de a administra Complexul Poarta Oilor.

Coralie cunoaște satul Gârbova încă din copilărie, deoarece părinții ei au colaborat cu o asociație umanitară din acest sat. Îi place mult să se roage împreună cu oamenii pentru provocările și problemele lor zilnice și vede cum Dumnezeu lucrează activ în viețile lor. Thomas este pasionat de ciclism montan, drumeții și are pe inimă muzica și închinarea.

Emma Berg2022-10-19T08:33:04+00:00

Emma Berg

Voluntar - Brătășanca și Moreni

Bună sunt Emma! Sunt din vastele prerii din Saskatchewan Canada. Am o pasiune pentru a împărtăși dragostea lui Dumnezeu prin învestirea în viața tinerilor și a copiilor, având în același timp șansa de a explora creația lui Dumnezeu și de a învăța despre alte culturi. Lucrez cu tinerii de aproximativ 7 ani, doar cu jumătate de normă și recent am avut o/un nouă/nou pasiune/entuziasm pentru slujirea cu normă întreagă. Sunt aici în România pentru 1 an în care doresc a-mi crește relația cu Dumnezeu și pentru a învăța ce înseamnă a sluji cu normă întreagă. Lucrez alături de echipa din Brătășanca și Moreni, oriunde este nevoie! 

Câteva fapte amuzante despre mine! Am crescut fiind copilul pastorului și mi-am petrecut cea mai mare parte a copilăriei în biserică. Am o familie mare de 10, mama și tatăl meu, fratele meu mai mare, soția lui și cei 2 băieți ai lor, fratele meu geamăn și sora mea mai mică și soțul ei. Îmi place orice are de-a face cu activități în aer liber și acolo mă vei găsi petrecând cea mai mare parte din timpul meu liber!

Ivan și Adina Goncalves2022-10-19T08:37:27+00:00
Ivan și Adina Goncalves

Ivan și Adina Goncalves

Echipă YFC - Moreni

Trei continente într-o singura familie! Aceasta este Familia De Lima!
Ivan este brazilian, Adina româncă și împreună au o fetiță Thandeka născută în Africa de Sud. Prin providența lui Dumnezeu, ei au făcut din România casa lor după mulți ani de slujire în bisericile din Irlanda și Africa de Sud.
Împreună cu echipa din Moreni și Brătășanca ei duc Evanghelia Domnului nostru Iisus Hristos copiilor și adolescenților de la Centrul Ascendent din Moreni.
Atât Ivan, cât și Adina sunt foarte implicați în slujirea și creșterea bisericii locale din Bratasanca prin: ucenicizare, evanghelizare și creșterea împreună în cunoașterea lui Hristos.
Provocarea lor ca familie este de a-și împărți timpul între slujba seculară a lui Ivan, slujire și timpul de familie.
Ceea ce își doresc ca familie, este ca viața lor să aducă glorie lui Hristos!

Viorel și Mădălina Crăciun2022-10-19T08:35:44+00:00

Viorel și Mădălina Crăciun

Echipă YFC - Moreni

Szilard Mogyorosi2023-02-21T07:38:14+00:00
Szilard Mogyorosi

Szilard Mogyorosi

Staff - Târgu Mureș

Szili este un tânăr originar maghiar născut în România. După întoarcerea sa la Dumnezeu, pe măsură ce căuta din ce în ce mai mult scopul lui Dumnezeu pentru viața lui, s-a apropiat din ce în ce mai mult de chemarea lui Dumnezeu pentru el. Inima lui este să slujească prin muzică de închinare și, deși a lucrat ca muzician în multe domenii și a slujit în biserici, abia acum își începe slujirea ca lucrător misionar cu normă întreagă. Se simte provocat de acest nou capitol din viața lui și îi este recunoscător lui Dumnezeu pentru chemare. Sa alăturat echipei Schuller Zoli & Csilla și Szederjesi Enci & Robi la YFC Târgu Mureș, unde pe lângă evanghelizare și conducere spirituală, principalele sale sarcini sunt leadership în închinare și formarea tinerilor în acest domeniu.

„Ca lider de închinare, mă simt acasă în slujirea lui Dumnezeu și vreau să împărtășesc puterea transformatoare a acestui lucru cu alții. Și, deși simt că există multe domenii de creștere în viața mea, vreau să cresc în credință și ascultarea în primul rând ca instrument al lui Dumnezeu”.

 

Go to Top