Ne pasă de tinerii din România

YCF România există pentru a răspândi Evanghelia fiecărui tânăr din România. Noi credem în lucrarea cu tinerii și suntem gata să ajutăm și să echipăm bisericile românești în această lucrare. Află mai multe despre YFC România și cum poți să te implici.

3000 de Pași este o campanie de strângere de fonduri organizată de YFC România cu scopul de a susține extinderea lucrării prin care vrem să ne putem ocupa de 5000 de tineri anual. Cu acest obiectiv în minte, dorim să achiziționăm Complexul Poarta Oilor, să creștem suportul financiar pentru stafful nostru, să construim trei centre de zi în diferite locații din România și să cumpărăm materialele necesare pentru această expansiune. Avem nevoie de 3000 de „pași” pentru a atinge acest obiectiv, fiecare pas reprezentând o donație de 20 €/lună timp de trei ani.

3000 Steps

Călătorii de misiune pe termen scurt

YCF România primește anual echipe care vin în călătorii de misiune. Taberele noastre au loc între lunile iunie și august, în diferite locații din țară. Vezi mai jos toate taberele disponibile: