Adalberto and Miranda Hawkins 2020-ban házasodtak össze és egy fiuk van, Enzo. 

Adalberto Kolumbiában született és nőtt fel. Pénzügyi és nemzetközi gazdaságpolitikát tanult az egyetemen. Amikor 2014-ben egy tanítványság kurzust végzett a YWAM szervezésében, úgy érezte Isten Franciaországba hívja őt szolgálni. Odaköltözött és 2016-ban végezte el a mesterképzést hotel management témában. Miranda az Egyesült Államokban, Pittsburgh-ban született, és szociális munkából szerzett diplomát. 2019-ben Párizsba költözött, hogy teljes idejű misszionárius legyen, és menedékkérőket, valamint menekülteket szólítson meg. Párizsban töltött éveik alatt elsősorban menekültek és a szexuális kereskedelem áldozatai felé szolgáltak.

2021-ben kezdtek el francia csapatokat hozni Romániába rövid távú missziós utakra, és 2023. januárjában költöztek ide. Miközben szenvedélyesen hirdetik az Evangéliumot és tanítják az embereket, hogyan engedelmeskedjenek Jézusnak, más misszionáriusokat szeretnének felkészíteni arra, hogy menjenek és keressék meg az elveszetteket. Remélik, hogy az elkövetkező években több fiatalt bátoríthatnak a misszió felfedezésére és támogathatják a helyi misszionáriusokat tanítványképzésen és vezetőképzésen keresztül. Jelenleg ők Poarta Oilor (a Romániai YFC táborközpontja) menedzserei. Hosszú távon szeretnének a romániai emberkereskedelem elleni erőfeszítésekbe is besegíteni.

Amikor nem szolgálnak, Adalberto kedvtelésből teológiát olvas vagy gördeszkázik, Miranda pedig szeret főzni és a kutyájukkal játszani.

Instagramon érheted el őket: @thehawkins.eu.