Adalberto és Miranda Hawkins Franciaországban, Párizs városában lévő misszionáriusok. Szolgálatuk első sorban menekültek és a szex-kereskedelem áldozatai felé irányul.

Jelenleg frissen megtért muszlim hátterű emberek között élnek és tanítványozzák őket a keresztény életre a mindennapokban.

Lelkesen osztják meg az evangéliumot és tanítják az embereket arra, hogyan kövessék Jézust, de ugyanakkor az a vágy is él bennük, hogy más misszionáriusokat képezzenek ki arra, hogyan menjenek ki és érjék el az elveszetteket.

A YFC Románián belül is szeretnének ilyen módon szolgálni. Két fiatalokból álló francia csapatot is vezettek már a misszióban Románia területén és remélik, hogy sok fiatalt bátoríthatak a misszióra a következő években, valamint tanítványozó és vezető képző tréningekkel szeretnék támogatni a helyi misszionáriusokat. Hosszú távú célkitűzésük, hogy Románia területén is működhessen az a munka, amely az ember kereskedelem ellen veszi fel a harcot.

Amikor épp nem dolgoznak, Adalberto szivesen tölti idejét teológiai olvasmányok mellett vagy a gördeszkáján, Miranda pedig nagy örömét leli a főzésben és szeret a kutyájukkal játszani.