Támogatás

Köszönjük adományát és hogy támogatja Isten munkáját a YFC által

Köszönjük együttműködését a Romániai YFC-al! Különböző módokon juthat el hozzánk adománya. Kérjük, görgessen lejjebb, hogy kiválaszthassa az Önnek megfelelő módot. Köszönjük!

Adományozás közvetlen banki átutalással

Kérjük, adja meg a projekt vagy a misszionárius nevét, ha konkrét támogatásról van szó.

Általános Euró alapú számla

Szervezet neve: Asociația Tineret Pentru Cristos
EURO számla: RO71 BACX 0000 0007 5393 6001
Swift kód: BACXROBU

Általános USD alapú számla

Szervezet neve: Asociația Tineret Pentru Cristos
USD számla: RO44 BACX 0000 0007 5393 6002
Swift kód: BACXROBU

Általános RON alapú számla

Szervezet neve: Asociația Tineret Pentru Cristos
RON számla: RO98 BACX 0000 0007 5393 6000
Swift kód: BACXROBU

Partnerszervezeteinken keresztül az alábbi országokból származó felajánlásokhoz tudunk adókedvezményes bizonylatot biztosítani:

Kérjük, lépjen a https://yfc.ca/donate oldalra és a “Category” listából válassza ki a ‘Global Projects’ címet, majd a “Global Designation” menüben válassza azt, hogy – ‘Romania’.

Töltse ki az adományozás gyakoriságáról és az összegről a részleteket (kérjük, hagyja figyelmen kívül a ‘dedicate my gift’ sort), azután nyomja meg a ‘Donate online’ gombot és kövesse a leírásokat a következő oldalon. 

Kérjük, hogy a ‘Comments’ részben tüntesse fel a támogatni kívánt projektet/szolgálót. Válassza ki, hogy igényel adóbizonylatot, alatta pedig a “Donation method lehetővé teszi a hitel- vagy betéti kártya kiválasztását.

A Romániai YFC számára szánt bárminemű adományt (misszionáriusok támogatása, projektek, nyári táborok…) Franciaországból az M’Europe szervezeten keresztül fogadunk, amely automatikusan elküldi Önnek az adókedvezményes papírokat: https://meurope.org/#give

Ugyanakkor HelloAsso-n keresztül Poarta Oilor központ, a 3000 steps’ vízió, valamint Elie & Evelyne és Adal & Miranda támogatása is lehetséges. 

Köszönjük!

Förderverein Internationale Christliche Jugendarbeit e.V.

IBAN: DE22 5095 0068 0002 1639 13
Zweck: YFC Romania

Amikor küldi adományát, kérjük, tüntesse fel, hogy felajánlásával a Romániai YFC-ot támogatja (illetve a projekt vagy szolgáló nevét is, ha ezt egy konkrét célra szánja). 

Köszönjük!

SMG Schweizerische Missions

ADDRESS: Gemeinschaft 8404 Winterthur, Switzerland
IBAN: CH92 0900 0000 8004 2881 3
INDICATION: 537160 / Youth for Christ Romania + az adományozás konkrét célja
Köszönjük!

YFC EMENA iroda

Office YFC EMENA
P.O. Box 73
3970 AB Driebergen
The Netherlands
IBAN: NL30 RABO 0192 3127 82
BIC: RABONL2U

Amikor küldi adományát, kérjük, tüntesse fel, hogy felajánlásával a Romániai YFC-ot támogatja (illetve a projekt vagy szolgáló nevét is, ha ezt egy konkrét célra szánja). 

Köszönjük!

Az alábbi mezőben adja meg az adományozni kívánt összeget. Utána egy biztonságos Stripe linken keresztül kitöltheti az adatokat az adományozás befejezéséhez.

Köszönjük!

Hitelkártyával vagy elektronikus átutalással történő adományozásért keresse fel a https://yfci.org/donate/ oldalt és válassza ki a “Give to staff or nations” címet. Utána a legördülő menüsorban választhatja a “Romania” általános címszót vagy egyiket a feltüntetett Romániai YFC projektek/munkatársak közül. Kérjük, töltse ki a ‘Comment’ részt az adomány céljának megnevezésére. 

Csekken, postai úton történő adományozás esetén állítsa ki azt a Youth For Christ International szervezet számára és kérjük, jegyezze fel rá, hogy a Romániai YFC számára készült, illetve nevezze meg a szolgálót vagy projektet, ha konkrét adományról van szó. Postai cím: YFCI, P.O. Box 4555, Englewood, CO 80155.

Köszönjük!

Online bankkártyás adományozás

Adja meg az adományozni kívánt összeget, kattintson a „Donate” gombra, majd töltse ki a kért adatokat a biztonságos oldalon. Alternatív megoldásként szkennelje be a QR-kódot a telefonján és lépjen közvetlenül az adományozási űrlapra.

További információért forduljon hozzánk bizalommal a finances@yfc.ro emailcímen.