A csapat

Elie & Evelyne Dufour2020-12-02T10:50:50+00:00
Elie & Evelyne Dufour

Elie & Evelyne Dufour

Lelkigondozók

15 évig Elie és Evelyne Afrikában voltak misszionáriusok. Elie ügyintézéssel foglalkozott, míg Evelyn tanítványképzésben és egészségügyi asszisztensként szolgált. A következő 15 évben hazájukban, Franciaországban pásztoroltak egy gyülekezetet, majd 6 évig Marseille-ben menedzseltek egy keresztény diákotthont. Nyugdíjba-vonulásuk óta a Franciaországi YFC-al szolgálnak együtt és 2019-ben kezdtek el a Romániai YFC-al közreműködni. Elie és Evelyne 3 gyerekkel és 8 unokával büszkélkedhet.

JP & Ely Longeron2020-12-02T10:50:23+00:00

JP & Ely Longeron

Nemzeti vezető - Marosvásárhely

JP (Jean-Philippe) francia nemzetiségű, míg felesége Ely (Elisabeta) romániai születésű. 3 fiuk van: Nathan, Elias és Joel. 2011 óta szolgálnak a YFC misszió keretén belül. 

Szenvedélyük a romániai ifjúsági munkások felkészítése, ösztönzése és kiküldése, hogy hatékonyan hirdessék az Evangéliumot környezetükben. Több info a jpely.eu oldalon. jpely.eu.

Thomas & Coralie Gyger2020-12-02T10:49:18+00:00
Thomas & Coralie Gyger

Thomas & Coralie Gyger

Poarta Oilor turisztikai központ Menedzserei - Poarta Oilor, Szászorbó

Thomas és Coralie svájci házaspár, 2 gyerekük van: Yana és Ilan. Thomas mérnök, Coralie kereskedelmi alkalmazott. Isten hívásának engedelmeskedve úgy döntöttek, hogy 2020. tavaszán hátrahagyják otthonuk kényelmét, Romániába költöznek és átveszik a központ működtetését.

Coralie gyerekkora óta többször járt Szászorbón, mivel szülei néhány évig együttműködtek egy humanitárius alapítvánnyal ezen a településen. Szeret imádkozni másokkal mindennapi kihívásaik és helyzeteik felöl, valamint örömmel követi, hogy Isten hogyan munkálkodik életükben. Thomas lelkes túrázó, érdekli a hegyi kerékpározás, emellett szívügye a zene és dicsőítés.

Ștefan & Emilia Grancea2020-12-02T10:48:43+00:00

Ștefan & Emilia Grancea

YFC Vezetők - Ágostonfalva (Brassó)

Ștefan és Emilia a roma közösség felé szolgál Ágostonfalván és Ürmösön, Brassó közelében. 3 gyerekük van: Matei, Seth és Abigail. Isten arra hívta el őket, hogy veszélyeztetett és szegény környezetben élő, nevelés- és szeretethiányos gyerekeket és fiatalokat szólítsanak meg. Saját életútjuknak köszönhetően megértik azt a fájdalmat, amelyen ezek a fiatalok átmennek. Pont emiatt elkötelezettek, hogy mindenáron megosszák ezekkel a gyerekekkel és fiatalokkal az Evangéliumot és minden tapasztalatot, amit Isten személyesen az ő életükben elvégzett.

David & Rebeca Clinkscales2020-12-02T10:48:04+00:00
David & Rebeca Clinkscales

David & Rebeca Clinkscales

YFC Vezetők - Szlatina

David és Rebeca évtizedek óta fiatalok felé szolgálnak, megfordultak különböző gyülekezetekben, településeken és kultúrákban. Isten csodálatos kegyelméből szolgálati útjuk a Romániai YFC- hoz vezette őket, így jelenleg a szervezet részeként Szlatina-n szolgálják Krisztust a fiatalok körében.

2018 augusztusa óta foglalkoznak fiatalokkal és családokkal a “Grace” Baptista Gyülekezetben Szlatina-n. Isten különös szeretettel áldotta meg őket az ifjúság és munkatársaik felé. A 6. – 18. év közötti korosztályt angol nyelvórák, tini klubok, táborok és más tevékenységek révén szólítják meg. Többet tudhattok meg róluk és munkásságukról, illetve kapcsolatba léphettek velük a következő honlapon: hopeforslatina.weebly.com

Eric (Myung Soo) Merchie2020-12-02T10:47:39+00:00

Eric (Myung Soo) Merchie

Romániai YFC alapítója & Bizottsági alelnök - Poarta Oilor, Szászorbó

Myung Soo Koreában született és 5 évesen fogadta őt örökbe egy belgiumi család. Jézus Krisztust 17 éves korában ismerte meg és 1992-ben döntött úgy, hogy Romániába költözik. 1997-ben Myung Soo hivatalosan elindította a YFC missziót Romániában. Azóta is a szervezetben szolgál (először Nemzeti vezetőként, majd Bizottsági elnökként, YFC Vezetőként Aradon és jelenleg Szászorbón). Több info a: myungsoo.ro

Zoltán & Csilla Schuller2020-12-02T10:46:51+00:00
Zoltán & Csilla Schuller

Zoltán & Csilla Schuller

YFC Vezetők - Marosvásárhely

Zoli és Csilla Schuller 3 gyerek (Abigél, Dániel és Naomi) szülei. Zoli nem hívő családban nőtt fel. A katonaság ideje alatt hívta el őt Isten egy katonatársán keresztül. Miután befogadta Krisztust a szívébe, ifjúsági munkásként kezdett el szolgálni és megismerte feleségét, Csillát.

Házasságkötésük után közösen folytatták az ifjúsági munkát, amelyre elhívást éreztek. Most mindketten teljes idejű szolgálók a Romániai YFC keretén belül. “Mivel a fiataloknak nagy szükségük van megismerni Krisztust, szeretjük Istent közöttük teljes időben szolgálni és látni a változást, amit Ő kimunkál az életükben”.

Sorin & Mihaela Mihalache2020-12-02T10:46:03+00:00

Sorin & Mihaela Mihalache

YFC Vezetők & “The Kingdom” Fesztivál szervezői - Brătășanca (Ploiești)

Sorin és Mihaela egy kislány (Miriam) boldog szülei. 2010-ben elindítottak egy fesztivált azzal a céllal, hogy zenén keresztül terjesszék az Evangéliumot. Több éves múlt után a fesztivál neve “Youth Music Fest” – ről “The Kingdom” névre módosult (thekingdomfestival.ro). 

 

Sorin és Mihaela mindketten szolgálnak helyi gyülekezetükben Brătășanca-n, valamint gyermekek és fiatalok számára szerveznek evangélizációs alkalmakat. Sorin zene órákat is tart.

Jenő & Emese Nagy2020-12-02T10:45:02+00:00
Jenő & Emese Nagy

Jenő & Emese Nagy

Építkezési menedzser & Igazgató-asszisztens - Marosvásárhely

Jenci és Emese romániai születésű magyarok. Otthonuk Jedden, Marosvásárhely mellett tele van élettel kislányuknak, Évának és számos látogatóiknak köszönhetően.

A Jenci és Emese által működtetett ingyenes “Álom Vendégház” pihenési- és szálláslehetőséget kínál az arra utazók számára: jenciandemke.wixsite.com/guesthouse

Közös vágyuk a keresztények közötti egység elősegítése. A szolgálatban szerzett különböző tapasztalataikat felhasználva, minden igyekezetükkel Isten országát kívánják építeni.

Mark & Adrianna Brown2020-12-02T10:44:46+00:00

Mark & Adrianna Brown

Misszionáriusok - Brătășanca (Ploiești)

Mark és felesége, Adrianna Ausztráliából jött misszionáriusok. Helyi ifjúsági csoportjukban találtak rá szenvedélyükre: a fiatalokkal való foglalkozás örömére. Isten szívükre helyezte, hogy Romániában szolgáljanak, ugyanis Mark 1997 – 2006 között misszionárius gyerekként itt nevelkedett. Mark és Adrianna erős vágya, hogy az Evangéliumot eljuttassák gyerekekhez minden korosztályból.

Go to Top