POARTA OILOR

Watch Video

Ha táborokra, egyházi lelkigyakorlatokra vagy csak egy éjszakára szeretne szállást foglalni, látogasson el erre az oldalra:

A YFC Románia már a Poarta Oilor menedzsere, még akkor is, ha csak akkor leszünk 100%-os tulajdonosok, ha a teljes összeg kifizetése megtörtént.

Poarta Oilor bemutatása

Poarta Oilor egy 8100 négyzetméteren elterülő turisztikai központ Szászorbón, Fehér megyében. Előnyös elhelyezésének köszönhetően (Romániai földrajzi középpontjában, pár percre az autópályától és 40 perc távolságra a Nagyszebeni Nemzetközi Repülőtértől), Poarta Oilor tökéletes helyszínt biztosít konferenciák, nyári táborok, csoportos lelkigyakorlatok, tanítványképzők, csapatépítők és más missziós rendezvények számára.

A központ egy 35 szobából álló épületegyüttes, amely vendégfogadásra alkalmas az év minden szakában. Területén játszótér, sátorozós táborhely, szabadtéri medence és lakókocsis parkolási lehetőség is adott a további 7 szoba mellett (egyenként 8 ággyal), mely nyári üdülésre alkalmas. Ennek köszönhetően Poarta Oilor egy tökéletes székhelyt és további fejlődési lehetőségeket biztosít a Romániai YFC számára.

65%

Önöknek köszönhetően eddig már 645,000 eurót sikerült kifizetnünk a Poarta Oilor megvásárlására.

KÖSZÖNJÜK!

A törvényes határidők betartása érdekében

a teljes összeg 75%-át 2024 július 30-ig kell befizetni
a teljes összeg 90%-át 2025 július 30-ig kell befizetni
a teljes összeg 100%-át 2026 december 30-ig kell befizetni

Segíthetsz

További információért vagy egy gyülekezetben történő bemutatóért, forduljon hozzánk a office@yfc.ro email címen.